Emekliler Yenilikleri ve Gündemi Takip Ediyor

Emekliler Yenilikleri ve Gündemi Takip Ediyor

Emeklilere yönelik farklı etkinlikler ve yeniliklerle gündeme gelen Konya Büyükşehir Belediyesi Emekliler Lokali üyelerine haftada iki gün trafik dersi veriliyor. Emekliler Lokali üyeleri ayrıca, hafta içi her gün projeksiyon cihazından günlük gazete haberlerini takip edebiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Araştırmalar Merkezi Müdürlüğü’ne (SAMM) bağlı Emekliler Lokali, üyelerine yönelik etkinliklerini sürdürüyor.

Daha önce cep telefonu kullanma kursu, bankamatik kullanma kursu, İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması, bisiklet turu gibi etkinliklerle gündeme gelen Emekliler Lokali’nde üyelere düzenli olarak projeksiyonla güncel gazete haberlerini takip etme fırsatı sunuluyor. Hafta içi her gün sabah 10.00-11.00 arası, öğleden sonra ise 15.00-16.00 arası Emekliler Lokali’ne gelen üyelere internet aracılığıyla güncel haberler projeksiyon cihazına yansıtılarak aktarılıyor. Uygulamayı her gün yaklaşık 50 üye düzenli olarak takip ediyor.

Emekliler Lokali’nin bir diğer yeniliği ise, üyelerine yönelik düzenlediği trafik dersleri. Her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 14.10-14.50 arasında üyelere trafik kuralları anlatılıyor. Üyelerin trafik bilgilerini artırmaya yönelik yapılan uygulamaya trafik hocaları katılıyor.

EMEKLİLER YENİLİKLERİ TAKİP EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yönelik düzenlediği etkinliklere teşekkür eden Emekliler Lokali üyeleri ise, sosyal etkinlikler ve gezilerle aralarındaki bağın daha da güçlendiğini söylediler. Emekliler Lokali sayesinde teknolojinin getirdiği yenilikleri tanıdıklarını ve hayatlarının kolaylaştığını kaydeden üyeler, farklı etkinliklerle farklı bilgelere sahip olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Haber Fotoğrafları

Basın Kuruluşları için;