Başkan Akyürek Karatay Sebze Hali'nde İncelemelerde Bulundu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dün gece 2 kasa deposunda yangın çıkan Karatay Sebze ve Meyve Hali’nde incelemelerde bulundu.

Büyümeden söndürülen yangın sonrası esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Akyürek, “Yangın, İtfaiyemizin ve esnaflarımızın müdahalesiyle kısa bir sürede söndürüldü. Hasar büyümeden önlendi. 2 hal esnafının kasalarının yandığını gördük. Hasar tespit çalışması ve yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Tüm esnaflarımıza geçmiş olsun” dedi.

Başkan Akyürek, Sebze ve Meyve Halleri’nde malzeme ve depo güvenliği ile diğer konularda Yeni Hal Yasası’na ve AB normlarına uygun bir hal kompleksi yapmayı bu dönemde gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.


Ana Sayfa